KIRŞEHİR / KAMAN - Kaman Bilim ve Sanat Merkezi

Etiket Sonuçları: Tübitak

May

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Kayseri Bölge Yarışması'nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Nis

2024 YILI TÜBİTAK ORTAOKUL 2204 B  PROJELERİ KAPSAMINDA 2 PROJEMİZ İLE KAYSERİ BÖLGE FİANLLERİNE KATILMAYA HAK KAZANDIK.

Ock

İlk ve ortaöğretim öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı artırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak amacıyla Kaman Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde düzenlenen Tübitak Bilim Söyleyişisi gerçekleştirildi.

Nis

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasında projemiz Türkiye Finalinde.